MAS JEMNICKO - ANKETA

LENKA LYALIKOFF napsal(a) 20.05.2013 20:49:
Prosba na web designera - nešla by ta anketa více zviditelnit? Pochybuji, že je tolik potencionálních "magorů" jako jsem já, co se probírají webem tak dlouho, až na anketu narazí. Podnět na redakční radu a vedení sdružení - nechcete anketě udělat trochu reklamu??? Integrovaný program MASky se neobnovuje každý druhý rok. - https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formk ey=dG9Yd1RsSGZ0VjNzczlfNXpmakY2dmc6MQ

Zdeňka Chadimová napsal(a) 21.05.2013 09:42:
Milá Lenko, anketa byla platná do 28. 2. 2013, a když byla aktuální, reklamu jsme jí dělali. Integrovaný program MASky zatím nemá MASka hotový, sbírání podkladů jsme se ve Slavonicích účastnili a link, který jsi poslala, nefunguje - soubor neexistuje. Z.

LENKA LYALIKOFF napsal(a) 21.05.2013 11:56:
Už večer jsem to zjistila. Prostě specialita ČR - neustále se válejí na webu staré a prošlé záležitosti a dotyčné instituce se tím ještě chlubí. Pravděpodobně to stáhli, jelikož jsem jim poslala mail. To jste dobří - na malých vsích nebyla reklama žádná, na obecním webu ani zmínka, o setkáních ani nemluvě. A jsme zase u toho - kdo je za to zodpovědný? Ale k tomu již na mém blogu - protože mi právě byl otevřen. DÍKY PAVLE, DÍKY ZDENKO!

Údaje odpovědi na příspěvek

Je potřeba vyplnit všechna pole označená hvězdičkou *!

Reklama

reklama - Graselovy stezky
reklama - Apartmány pod věží - stylové a luxusní apartmány ve Slavonicích
reklama - Stavební huť Slavonice, spol. s .r.o.
reklama - Spolek pro park v Maříži
reklama - Ubytování U Berušky